Неділя, 05.05.2024, 22:33

Стрільницький ЗЗСО 

І-ІІІ ступенів


                                                      Ви увійшли як Гість
                                                            Група "Гости"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:23
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Предмет закупівлі:  ДК 021:2015 – 09120000-6-Газове паливо (природний газ)

Обґрунтування доцільності закупівлі.  на підставі рішення  17-ї сесії 8 скликання Бахмацької міської ради від 06 грудня 2021   «Про вилучення майна з оперативного управління відділу освіти, сім᾿ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради та закріплення його на праві оперативного управління за  закладами освіти Бахмацької міської ради» на Стрільницький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бахмацької міської ради покладено завдання щодо здійснення безперебійного опалення закладу. Для виконання зазначеного  завдання Замовник повинен, зокрема, забезпечити безперебійне газопостачання.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання газового палива у попередньому році та обсягу фінансування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до особливостей законодавства України у сфері постачання природного газу та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість визначається відповідно до ціни природного газу, тарифу на послуги транспортування природного газу для внутрішньої точки виходу з газотранспортної системи, коефіцієнту, який використовується при замовленні потужності на добу наперед у вільному періоді на рівні 1,10 умовних одиниць та податку на додану вартість.

Обґрунтування необхідності проведення переговорної процедури. Відповідно до пункту 24 частини 1 статті 2 Кодексу цивільного захисту України надзвичайна ситуація — обстановка на окремій території чи суб’єкті господарювання на ній або водному об’єкті, яка характеризується порушенням нормальних умов життєдіяльності населення, спричинена катастрофою, аварією, пожежею, стихійним лихом, епідемією, епізоотією, епіфітотією, застосуванням засобів ураження або іншою небезпечною подією, що призвела (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об’єкті, провадження на ній господарської діяльності. З метою запобігання негативним наслідкам, які стануться через відсутність опалення та гарячого водопостачання та на підставі висновку Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області щодо ситуації яка виникла у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 року. як надзвичайної ситуації техногенного характеру 11 жовтня 2021 року відбулося позачергове  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації Чернігівської обласної державної адміністрації, 13 жовтня 2021 року відбулося засідання постійно діючої комісії виконавчого комітету Бахмацької міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Ситуацію, яка склалася на території Чернігівської області (в тому числі на території Бахмацької територіальної громади) щодо непостачання природного газу на об’єкти бюджетних установ протягом осінньо-зимового періоду 2021-2022 років та подальшою загрозою життю та здоров’ю населення області, завдання значних матеріальних збитків, відповідно до п. 24 ч. 1 ст. 2 Кодексу цивільного захисту України, було  визначено як загрозу виникнення надзвичайної ситуації та попередньо класифіковано як надзвичайну ситуацію регіонального рівня (Протокол № 27 від 11.10.2021 року та Протокол засідання ввід 13.10.2021 року №8). На підставі викладеного та у відповідності до абзацу 2 п. 3 ч. 2 ст. 40 закону України «Про публічні закупівлі» у Замовника наявні підстави для застосування переговорної процедури закупівлі.

Переглядів: 179 | Додав: Natalia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz