П`ятниця, 26.04.2024, 01:36

Стрільницький ЗЗСО 

І-ІІІ ступенів


                                                      Ви увійшли як Гість
                                                            Група "Гости"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:31
Тиждень англійської мови

Щорічно у Стрільницькій школі проходить тиждень англійської мови. Зазвичай він насичений різноманітними заходами: конкурсами, вікторинами, проектами, інсценізаціями казок, літературними вечорами та іншим. Не оминула ця подія наш навчальний заклад і в цьому році.

Традиційно відбулася тематична лінійка «Відкриття», на якій вчитель англійської мови Харченко Ю.В. ознайомила учнів із планом заходів цього тижня. На учнів 5 – 11 класів чекав конкурс презентацій англійською мовою на тему: «Ukraine is my home», де перемогу здобула учениця 6 класу Сєрик Вікторія.

Наступного дня діти молодших класів показали свої таланти, демонструючи акторські вміння та навички володіння англійською мовою  в інсценізації казки «Рукавичка» та «Колобок». Переможцями стали учень 1 класу Петренко Богдан та учень 5 класу Беба Богдан у номінації «Кращий актор» і учениця 1 класу Беба Ольга та учениця 5 класу Петренко Сніжана у номінації «Краща актриса» відповідно до зазначених казок вище. Цітович Станіслав, учень 7 класу, показав гарний результат у конкурсі кросвордів англійської мови.

Прекрасною нагодою показати свою творчість став для учнів Стрільницької школи батл пісні й танцю англійською мовою. Представники із 6 – 11 класів боролися за першість у цьому конкурсі. Журі було дуже важко визначитися із переможцем, тому що  дитячі композиції були різного стилю та тематики. І ось тому перше місце розділили учні 7 та 8 класу, вони набрали однакову кількість балів. Наші діти захоплюються спортом. І тому поставлене завдання – розіграти фізкультхвилинку англійською мовою здалося їм легким. Оцінювалися синхронність, креативність та знання тексту всіма учасниками. Лідерами у цьому конкурсі стали учні 6 класу. У день закінчення тижня відбулася тематична лінійка «Закриття», де всіх переможців та активістів було нагороджено.  

 

Переглядів: 242 | Додав: Natalia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz