П`ятниця, 19.04.2024, 08:29

Стрільницький ЗЗСО 

І-ІІІ ступенів


                                                      Ви увійшли як Гість
                                                            Група "Гости"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:38
Відкритий урок з англійської мови у 1 класі

23 лютого 2017 року в Стрільницькій ЗОШ I-III ступенів відбувся відкритий урок з англійської мови у 1 класі на тему «Весела мандрівка. Активізація мовного і мовленнєвого матеріалу».

Учитель з учнями закріпили  мандруючи по різних станціях вивчену лексику з тем: «Школа», «У зоопарку», «Сім’я» та «Іграшки».

Практикували прагматичні структури у монологічному та діалогічному мовленні. Розвивали мовленнєву здогадку, увагу, мислення та творчі здібності, співаючи, малюючи тваринок. Все це сприяло інтересу першокласників до вивчення англійської мови.

Урок був з використанням ІКТ,  різних видів діяльності: фізкультхвилинки, ігри.Методичний прийом тримає місце на кожному з етапів уроку. Це дозволяє доступно та ефективно використовувати навчальний час, допомагає легко і з задоволенням для учнів опановувати новим навчальним матеріалом, засвоювати всю подану лексику та мовленнєві структури. Крім того, ігрова форма спонукає учнів до вільного спілкування, засвоєння елементів етики рольових взаємовідношень відповідно до плану гри.

Важливу роль при проведенні уроку відіграла фонетична зарядка, яку вчитель проводила на початку уроку і забезпечила адаптацію та повторення раніше вивченого матеріалу. Для забезпечення більш ефективного засвоєння нового матеріалу в ході уроку використовувалися картки, вірші, пісні, картинки та  шкільне приладдя для швидшого запам’ятовування учнями поданих лексичних одиниць та граматичних структур.

Оптимальний темп уроку дозволив виконати всі заплановані завдання. Незвична форма уроку дозволила підтримати пізнавальний інтерес та активність учнів.

 Загалом, урок справив гарне враження на першокласників, їхніх батьків і вчителів, залишив у пам’яті дитячі посмішки, ігри й море позитиву.

 

Переглядів: 229 | Додав: Natalia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz