Четвер, 25.04.2024, 17:11

Стрільницький ЗЗСО 

І-ІІІ ступенів


                                                      Ви увійшли як Гість
                                                            Група "Гости"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:40
Здрастуй,школо!

Ви чуєте цей дивний дзвін?

Як мелодійно й срібно він звучить!

Це ж вересневий передзвін

У школу кличе, всіх туди манить!

Дзвени, дзвіночку, радісно лунай

Нехай почують дзвін цей всі!

Дзвени, дзвіночку, нас усіх вітай

Зі святом знань, добра, краси!

     Навчальний рік у Стрільницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався традиційним святом – Днем знань. Шкільна сім’я гостинно зустріла 7 першокласників. Всіх присутніх – учнів, батьків, гостей свята – привітав сільський голова Дзюба Сергій Іванович.

     Із напутньою щирою промовою виступила директор школи Герасько Наталія Віталіївна:

     «Дорогі учні! Шановні батьки, колеги та гості!

     Від щирого серця вітаю всіх з Днем Знань! Перше вересня - близьке для кожного з нас свято. Цього дня ми всі відчуваємо себе однією дружною шкільною сім'єю.

     Я хочу побажати всім учням не втрачати інтересу до нових знань. Бажаю наполегливості й успіхів у навчанні, відмінних оцiнок, вірних друзів, веселого і насиченого життя в новому навчальному році!

     Дорослі наші 11-класники, майбутні випускники Стрільницької ЗОШ! Пам'ятайте, подальша доля у ваших руках. Не втрачайте часу дарма, визначайтеся у своєму виборі, приділіть максимальну

увагу найважливішим шкільним предметам. А доки, живіть зараз повноцінним шкільним життям і запам'ятовуйте хвилини дитинства.

     Любі першокласники, сьогодні ви оточені любов'ю та увагою! Ласкаво просимо в нашу шкільну країну! Сміливіше знайомтеся з дивовижним світом знань і відкриттів. Шкільний клас і ваша перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть пізнавальними, книги - цікавими, шкільна дружба - міцною!

     Шановні батьки, бабусі й дідусі, що з радістю і хвилюванням проводжають своїх дітей до школи! Нехай ваші діти частіше радують вас.А вам ми  бажаємо терпіння.

     Особливо теплі привітання, слова вдячності сьогодні хочеться сказати вчителям. Саме ви допомагаєте учням отримувати знання, відкривати нове, пояснюєте незрозуміле. Ваш талант, терпіння, відповідальність - неодмінна умова успішного навчання учнів. Нехай попереду у вас будуть нові успіхи та досягнення! Здоров'я Вам!»

     Також на святковій лінійці було вручено «Букварики» першокласникам.

     А коли пролунав перший дзвоник, всі учні попрямували до класів, де класні керівники провели Перший урок, який мав назву «Від проголошення Незалежності до нової України»

     Хочеться, щоб новий навчальний рік став для всіх нас яскравим та плідним. Нехай він буде наповнений творчістю, спілкуванням та збагатить нас як інтелектуально, так і духовно.

 

 

Переглядів: 354 | Додав: Natalia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz